CONTACT

About me

info@ronaldwesterbeek.com

+31 651103994


Ronald Westerbeek

'Beauty is in the eye of the beholder'


Leuk dat je meer over mij wilt weten, graag stel ik me kort voor. Ik ben Ronald Westerbeek, 42 jaar en professioneel fotograaf. Mijn vrouw en ik zijn samen de gelukkige ouders van een zoon en dochter.

 

Passie

Fotografie is mijn beroep, maar belangrijker nog, het is vooral mijn passie. Dat begon al tijdens de vele culturele reizen die mijn vrouw en ik maakten. Landschappen en gebouwen zo vastleggen dat ze het beste tot hun recht komen, prachtig vond ik het!

 

Portretfotografie

Later kwam daar portretfotografie bij. Het fotograferen van mensen is weer een andere discipline. Daarom vind ik het belangrijk om de personen voor mijn camera te leren kennen. Zo kan ik datgene vastleggen wat voor die personen echt belangrijk is. Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we ideeën en verwachtingen voor de shoot door. Zodat iedereen dé foto krijgt die bij hem of haar past.

 

Trouwfotograaf

Dat geldt al helemaal voor bruidsreportages. De belangrijkste dag van je leven moet perfect op beeld komen. Voor iedere bruiloft neem ik zorgvuldig de wensen van het bruidspaar door. En dat resulteert in schitterende fotoalbums waar je jaren later nog met plezier op terugkijkt.

 

Vanuit het hart

Fotograferen doe ik met mijn hart. Of het nu gaat om mensen, dieren, gebouwen, landschappen of events. Een foto is het vastleggen van een moment; zoals een emotie, een spontane lach of een traan, de passie, de energie. Alles dat het leven zo memorabel maakt voor iemand. Een goede foto vertelt een verhaal. Dat ik dat verhaal vast mag leggen, is een grote eer.

 

Wil je meer informatie ontvangen of een kennismakingsgesprek hebben, vul dan hieronder je gegevens in. Dan neem ik spoedig contact met je op. 

Bedankt en graag tot ziens.

Name *
Name